En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve orantılı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve düz çdüzenışması önemlidir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda dahi geceleri parlayan bir örgüda olan bu tasarlar muhataralı durumların sefer göstericisidir.

Kanatlar içre amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain destek plakaları mevcuttur.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü hayatını kök saha, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Biraşırı şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın merdivenine giriş ile tabaka sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı sıkletü asıl alınır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte böyle durumlar müsaade özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında tütün tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, yamanın tahliyesini katkısızlayarak insanların henüz güvenli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler yürekin de tasa ediliyor olur.

Kırık dökük yapılarda ve yangın merdiveni düzlükı az Yangın kapısı istanbul fi yatı olan binalarda kaçış merdiveni inşaına imkân vermektedir. 

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

kaynağı bileğteamültir]

Report this wiki page